Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Haderslev Radikale Venstre

Valget 2015 er udskrevet

Statsministeren udskrev idag valg til folketingen til afholdelse den 18.Juni Alt arbejde i Folketinget stopper stort set med det samme, og alle politikere kaster sig ud i valgkampen.
Møderne i Folketingssalen aflyses, og alle de lov- og beslutningsforslag, der er fremsat i Folketinget, men som endnu ikke er vedtaget, bortfalder. 
 
I lokalforeningen i Haderslev betyder det at aktiviteten øges kraftigt, det er nu vi skal ud at møde vælgerne og overbevise dem om at det er et godt valg at stemme Radikalt
De første Møder er indkaldt, Plakaterne gøres klar og hænges op, Brochurer omdeles og der debateres med vælgerne ved events omkring i Byerne de næste uger.
 
Følg med her på Hjemmesiden, om hvilke aktiviteter der er i dit nærområde..
Hvis du selv er interesseret i at lave en aktivitet, hænge plakater op, omdele brochurer... så kontakt et af bestyrrelsesmedlemmerne
 
Kontaktoplysningerne finder du her på siden
 
God Valgkamp